Țigla metalică, material de TOP pentru acoperișuri în 2019

tigla metalica acoperis

Construcția unei case nu este o sarcină ușoară și necesită un grad foarte mare de atenție la detalii. Mai mult decât atât să construiești o casă nu este ieftin. Având în vedere aceste lucruri, trebuie să alegem cu atenție materialele din care construim și să colaborăm cu firme profesioniste în domeniu.

Acoperișul unei case este unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie să le luăm în considerare atunci când construim o casă. Cu toate acestea, alegerea unui material pentru acoperișuri este o sarcină copleșitoare. Țigla metalică este și în 2019 un material de TOP pentru acoperișuri.

Linda-Ecotil-Acoperisuri-Metalice

Linda Ecotil – furnizor național de materiale de TOP pentru acoperișuri

Linda Ecotil este o firmă din Suceava ce se ocupă încă din 2005 cu producția și comercializarea de tablă tip țiglă metalică, tablă cutată, dar și accesorii pentru acoperișuri.

Întrucât țigla metalică este unul dintre cele mai bine vândute materiale pentru acoperișuri, Linda Ecotil a lansat Linda Shop – o platformă online prin intermediul căreia comercializează materiale pentru acoperișuri la nivel național.

De ce țigla metalică?

Tigla metalica acoperisuri

Țigla metalică pentru acoperișuri se descurcă cu brio acolo unde piața solicită materiale pentru acoperișuri durabile într-o gamă de stiluri la un preț convenabil. Fiind de o greutate foarte mică și ușor de folosit, oferă economii la costurile de transport, rapiditate în instalare și se comportă extrem de bine în orice condiții meteo.

Stil și design. Țigla metalică are un design autentic și se poate adapta pentru a se potrivi stilurilor arhitecturale moderne și tradiționale. Este disponibilă în mai multe modele și culori, astfel încât să se potrivească nevoilor tale.

Performanță în siguranță. Acoperișurile din țiglă metalică rezistă la cutremure, la foc și condiții meteo nefavorabile.

Prietenoasă cu mediul. Un acoperiș din țiglă metalică necesită o structură mai mică din lemn, iar o greutate mai mică înseamnă mai puțin combustibil consumat la transport. Mai mult decât atât este un produs reciclabil.

Eficiență a costului. Dacă alegi țigla metalică pentru acoperișuri economisești la transport, la structura pe care acesta va fi amplasat, dar și la timpul de instalare.

Personalul echipei Linda Shop te consiliază la fiecare pas în alegerea materialelor potrivite pentru acoperișul tău metalic. Consilierea este GRATUITĂ. Accesează acum www.lindashop.ro pentru a comanda unul dintre cele mai bune materiale de construcții pentru acoperișuri din 2019.

Linda Ecotil Tabla Tip Tigla