Proiectare și execuţie terenuri sportive cu gazon artificial sintetic

Proiectare și execuţie terenuri sportive cu gazon artificial sintetic

Industria gazonului artificial a luat avânt în ultimii ani datorită multiplelor avantaje pe care produsul sintetic le oferă. Echipa profesionistă de fotbal din Liga I, Concordia Chiajna, a ales gazonul artificial sintetic ca suprafaţă de joc pentru stadionul din localitate și au fost extrem de mulţumiţi de această alegere.

Principalul avantaj al gazonului artificial este acela că se prezintă în condiţii optime de joc indiferent de anotimp sau de condiţiile meteorologice.

Un alt avantaj semnificativ este faptul că terenurile de sport cu gazon sintetic necesită o întreţinere minimă, aproape nesemnificativă în comparaţie cu gazonul natural ce trebuie udat în permanenţă, trebuie tuns la intervale regulate și poate fi degradat de acţiunea crampoanelor fotbaliștilor.

SC HATTRICK SPORT SRL  este o companie profesionistă specializată în proiectarea şi amenajarea de terenuri sportive cu gazon artificial sinteticÎnfiinţată în 2008, firma oferă soluţii complete pentru construcţia de baze sportive la cele mai ridicate standarde: terenuri de sport (fotbal, tenis, multisport), piste de alergare, săli de sport.  Experienţa de peste 12 ani în acest domeniu atestă și garantează calitatea terenurilor de sport realizate de către HATTRICK SPORT.

Cu un portofoliu de PESTE 450 DE TERENURI DE SPORT amenajate, HATTRICK SPORT este unul dintre cei mai importanţi furnizori de gazon artificial din România. Unele dintre cele mai importante colaborări au fost realizate cu DEDEMAN, MINISTERUL AFACERILOR INTERNE, JANDARMERIA ROMÂNĂ, DIRECŢIA JUDEŢEANĂ DE TINERET ȘI SPORT IAȘI, LICEUL SPORTIV VASLUI, CENTRUL CULTURAL JUDEŢEAN ARAD, diverse PRIMĂRII, UNIVERSITĂŢI și ȘCOLI din România.

Proiectare și execuţie terenuri sportive cu gazon artificial sintetic

Viziunea firmei este ca în România să se poată bucura oricine de un teren de sport adecvat pentru practicarea jocurilor sportive. Aici ne referim atât la iubitorii sportului de performanţă cât și la cei care practică sportul ca motiv de recreere, antrenament fizic sau socializare.