Cea mai bună ofertă de tablă acoperiș Suceava o găsești la Acoperișuri Metalice Mihu din Ipotești

Dacă te gândeși să renovezi casa sau ai nevoie de un nou acoperiș, recomandarea noastră este de a lua în considerare acoperișurile metalice de la Acoperișuri Mihu SRL din Ipotești, județul Suceava. Acoperișurile metalice reprezintă o tendință în rândul proprietarilor de locuințe, datorită numeroaselor avantaje pe care le aduc.

Acoperișurile metalice Mihu sunt destul de durabile, au o durata de viață cuprinsă între 30 și  60 de ani  iar acesta este unul dintre principalele motive pentru care un număr atât de mare de persoane le preferă. Aceste acoperișuri nu se vor rupe, nu vor putrezi, nu se vor prăbuși, nu se vor sparge și nici nu vor arde ușor.

În medie, cu ajutorul unui acoperiș metalic, se pot economisi sume mari la factura de energie.

Un alt mare avantaj al acoperișurilor metalice Mihu este varietatea de culori și stiluri din care se poate alege, care să se potrivească casei și preferințelor tale. Acoperișurile Mihu oferă personalitate casei tale.

Casa Acoperisuri Metalice

În comparație cu alte materiale de acoperiș, acoperișurile metalice din tablă tip țiglă metalică sau din tablă cutată au o greutate redusă. Acest avantaj le face potrivite pentru orice tip de locuință. Materialele din care sunt fabricate sunt destul de puternice și au capacitatea de a supraviețui condițiilor climatice nefavorabile.

Aceste materiale de acoperiș vin cu o procedură de instalare ușoară, iar tehnicienii calificați Mihu nu trebuie să-și petreacă prea mult timp pentru a le instala.

Acoperișuri Mihu pune la dispoziția clienților o gamă variată de materiale precum tablă tip țiglă metalică, tablă cutată, accesorii, sisteme pluviale, panouri sandwich, garduri și șipcă. Pentru cei care caută tablă acoperiș Suceava, Acoperișuri Metalice Mihu este cea mai inspirată alegere.

Compania este partener oficial Blachotrapez de 2 ani. Acest fapt a dus la rezultate impresionante, astfel că, în anul 2018, Acoperișuri Mihu a reușit să ocupe locul 1 și a fost numit cel mai bun vânzător al modelului de tablă tip țiglă metalică Germania Simetric din Europa și locul 6 tot pe Europa la vânzările generale de produse Blachotrapez.

Antreprenorul își vinde produsele clienților din Suceava, Iași, Botoșani și Neamț, dar în viitorul apropiat, firma se va extinde pe întreaga zonă de nord a Moldovei.

Societatea asigură clienților și potențialilor clienți consultanța necesară pentru adoptarea celor mai bune decizii în legătură cu acoperișul dorit, măsurători gratuite, transportul materialelor și montaj autorizat.

La orice acoperiș comandat, antreprenorul nu garantează doar calitatea sa ci și un aspect de invidiat. Profită de aceste avantaje și cere o ofertă celor de la Acoperișuri Metalice Mihu din Ipotești.