Hotel Restaurant FRONTIER Bucovina – Organizare nunți 2019 într-un salon romantic

nunta la Frontier

Un loc special unde poți să organizezi petrecerea de nuntă este salonul din cadrul Hotelului Frontier Bucovina, locație amplasată la 500 de metri de frontiera dintre Ucraina și România, în orașul Siret din județul  Suceava.

Sala de ceremonii care poate găzdui cel mai important eveniment din viața ta are o capacitate de 220 de persoane. Totodată, dacă este necesar, se poate asigura și un cort pentru evenimente. Așadar, la Frontier Hotel poți avea nunta pe care ai visat-o dintotdeauna, în compania persoanelor dragi ție, într-un decor magnific și elegant. Orice scenariu poate fi regizat în acea noapte de poveste.

Această sală nu se pretează doar pentru nunți ci și pentru alte tipuri de evenimente precum botezuri, revelioane, degustări de vinuri, dineuri, aniversări, evenimente mondene, evenimente corporate, recepții și alte tipuri de festivități.

sala nunti restaurant siret suceava bucovina

Organizatorii de evenimente din cadrul Frontier Hotel te pot ajuta să planifici marea petrecere până la cel mai mic detaliu, luând întotdeauna în calcul dorințele și emoțiile tale. Întreaga echipă îți va acorda atenția cuvenită, tratând cu delicatețe fiecare detaliu și aspect de organizare.

Salonul de nuntă de la FRONTIER are un design interior modern, romantic. Locația respectă cele mai importante aspecte referitoare la rafinament și eleganță.  Ambianța este una relaxată, interiorul este unul spațios iar peisajul este unul atrăgător.

Meniurile pentru invitați constau în preparate românești dar și internaționale, în funcție de preferințele mirilor, întreaga experiență culinară fiind una încântătoare, rafinată și plină de satisfacție. Servirea este una impecabilă, discretă, pentru ca toți invitații să fie cât mai mulțumiți de evenimentul la care au fost poftiți.

sala nunti Bucovina

Pentru ca evenimentul să fie unul complet, mirii pot alege unul dintre cele două apartamente nupțiale disponibile. De asemenea, oaspeții se pot caza în una dintre cele 31 de camere ce dispun de baie proprie, minibar, seif, aer condiționat.

Parcarea privată a hotelului poate găzdui cam 100 de mașini într-un spațiu sigur, monitorizat permanent de echipa de pază a hotelului și prin supraveghere video. Astfel, petrecerea și șederea invitaților tăi va fi una și mai plăcută iar automobilul tău și al lor va fi în siguranță tot timpul.

Pentru un eveniment reușit poți contacta reprezentanții FRONTIER la numărul de telefon 0742 522 333. Puteți creiona împreună schița unei petreceri ideale după ce ați discutat toate detaliile, cerințele și necesitățile. Pentru a vizualiza mai multe imagini ale sălii de ceremonii și ale întregului hotel te invităm să accesezi pagina web a complexului, www.frontierhotelromania.com