Petrece o lună de miere de vis la Slănic Moldova

Petrece o lună de miere de vis la Slănic Moldova

Nunta este cea mai frumoasă zi din viaţa cuplurilor, însă la fel de frumoasă poate fi şi perioada imediat următoare, respectiv „luna de miere”. Pentru ca totul să fie minunat, este important de ales o locaţie deosebită, care să rămână reper peste ani. Opţiunile sunt nelimitate, libertatea de mişcare fiind astăzi la îndemâna tuturor tinerilor însurăţei.

Petrece o luna de miere de vis la Slanic Moldova

Staţiunea montană Slănic Moldova este o destinaţie preferată de peste 50 de ani de cuplurile din zona Moldovei. Poziţionată la baza munţilor Nemira, în mijlocul pădurilor, această localitate asigură un cadru feeric pentru petrecerea lunii de miere.

Hotelul Moldavia*** din Slănic Moldova este o unitate de cazare deosebită, perfectă pentru crearea de amintiri. Clădirea are un farmec aparte şi este foarte fotogenică, astfel încât fotografiile realizate aici vor fi cu adevărat spectaculoase.

Hotelul oferă cazare în Slănic Moldova pentru minim 2 nopţi în camere duble cu sau fără balcon sau în apartamente. Hotelul este amplasat chiar în centrul stațiunii, accesul către principalele atracții ale zonei fiind foarte rapid.

Hotel Moldavia din Slanic Moldova

Hotel Moldavia din Slanic Moldova

În cadrul acestui hotel, totul este contemporan, rafinat și estetic. O atenție deosebită a fost acordată materialelor folosite în restaurarea clădirii, pentru a obține o îmbinare a elementelor moderne cu cele tradiţionale, din perioada interbelică. Odată cazat aici, vei fi sedus de arhitectura clădirii, de frumusețea camerelor și de ospitalitatea gazdelor.

Hotelul a fost introdus în circuitul turistic de curând, mai exact în decembrie 2021. Totuși, clădirea în care este amplasat are o istorie specială de peste un secol, fiind la începutul existenţei sale una dintre cele mai luxoase vile din zonă. Cu 2 ani în urmă, clădirea a fost preluată de către Familia Crețu, care a restaurat-o pentru a introduce în circuitul turistic ca hotel alături de celealte 2 vile care le aparțin, Vila Moldavia Class **** și Vila Moldavia Best ***.

Camerele sunt dotate cu baie proprie, au conexiune de internet wi-fi gratuit, minibar, cablu TV, televizor cu ecran plat, mobilier de calitate în stil clasic cu fronturi din lemn masiv.

Hotel Moldavia este perfect pentru turiştii care caută autenticitate şi linişte dar și pentru cei care vor să exploreze zona, să parcurgă traseul turistic “300 de scări”, să se plimbe prin Parcul Central, să schieze pe pârtia de schi Nemira, să viziteze Cascada Slănicului, Cazinoul, Salina Târgu Ocna, Izvoarele Minerale, Cheile Slănicului, Biserica Catolică, Mănăstirea Sfântul Ștefan cel Mare, etc.

În vara anului 2022 a fost inaugurat şi restaurantul din Slănic Moldova cu meniu à la carte şi terasă cu vedere panoramică asupra localităţii, unde turiştii pot servi o diversitate de bucate alese specifice moldoveneşti sau internaţionale.

Restaurant Moldavia din Slanic Moldova

Restaurant Moldavia Slanic Moldova

Alegeţi să vă petreceţi luna de miere la Slănic Moldova şi nu veţi regreta, aici vă veţi simţi relaxaţi şi veţi rămâne cu o mulţime de amintiri minunate, poate chiar veţi fi atât de inspiraţi încât Slănic Moldova va deveni locul de concepere al primului vostru copil 😉