ARMURA®- lider în prelucrarea oțelului în diferite forme

Gard impletit Armura

ARMURA®, marca proprie a societății Linda Steel SRL, înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci, activează în zona Moldovei în domeniul prelucrării oțelului sub diverse forme.

Încă de la înființare, dezvoltarea companiei este una fructuoasă, găsindu-și locul între producătorii autohtoni consacrați, dispunând de o tehnologie modernă pentru fabricarea produselor lor.

Produsele marca ARMURA® sunt ptoduse realizate doar din materii prime de proveniență controlată, cu o calitate cerificată CE, iar acestea sunt: plasă sudată pentru beton, plasă împletită pentru gard sau alte aplicații, panou bordurat zincat pentru gard, șipci pentru garduri metalice Omega, stâlpi de gard Star și Clip, profile pentru rigips metalice, profile C și Z folosite în cazul halelor metalice și țevi rectangulare.

Pasiunea de a avea o casă sau o altă construcție impunătoare, frumoasă, calitativă coincide cu misiunea firmei de a oferi doar produse de înaltă calitate la un preț corect, la preț de producător, simpu și rapid.

Satisfacția tuturor clienților care au relaționat până în prezent cu ARMURA® și care recomandă și altora produsele comercializate, reprezintă cartea de vizită a companiei.

Produsele ARMURA® sunt recunoscute pe scară largă ca fiind cele mai calitative produse de oțel care se amestecă pe piață.

Cei care doresc o plasă gard pot achiziționa o plasă pentru gard împletită, plasă care mai poate fi aplicată și în alte locuri cum ar fi la cuști pentru animale, în agricultură sau în alte industrii, aceasta prezentând un grad mare de adaptabilitate. Se pot achiziționa valuri cu lungimea de 10 m cu plase de gard groase de 2 mm și înalte de 1250, 1500, 1700 sau 2000 mm. Diametrul unui ochi de gard este de 50 mm. Un avantaj al acestui produs realizat de către ARMURA® este acela că îmbinarea de capăt se efectuează prin răsucirea firelor și nu prin îndoirea lor cum se întâmplă cu produsele realizate de către alți producători. Fiecare val comandat se livrează cu piesa de îmbinare care este necesară.

Cei interesați pot cere consultanță de specialitate din partea echipei ARMURA® pentru a face cea mai bună alegere în ceea ce privește produsul care se potrivește cel mai bine nevoilor lor. Consultanții specializați își vor ajuta întotdeauna clienții dându-le sfaturi și sugestii de calitate.

Comenzile plasate sunt livrate întotdeauna în funcție de valoarea de pe factură și în funcție de distanța până la locul indicat de client. Persoanele care își ridică singure marfa primesc diverse reduceri.

Produsele ARMURA® beneficiază de o garanție mare de până la 10 ani, acest fapt fiind un mare avantaj al achiziționării acestora de la acest producător de talie înaltă.