Alege o uşă de garaj rezistentă şi cu personalitate, fabricată în România

Alege o uşă de garaj rezistentă şi cu personalitate, fabricată în România

Ușă de garaj secțională sau ușă de garaj glisantă?Ușă de garaj din PVC sau ușă de garaj din aluminiu? Alegerea unei uși de garaj se face în funcție de material, deschidere, spațiul disponibil în garaj și buget. Ușile de garaj trebuie să fie întotdeauna rezistente, complet funcționale, ușor de manevrat si mai presus de toate, acestea nu trebuie să degradeze echilibrul termic al casei. O alchimie inteligentă care merită toată atenția ta.

Materialul – De multe ori în funcție de tipul de ușă ales, o ușă de garaj poate fi realizată din lemn, PVC sau metal. În funcție de material, ușa de garaj poate fi grea, sigură și necesită întreținere.

Estetică – O ușă de garaj îmbracă fațada unei case și din acest motiv, aspectul și finisajul sunt două elemente de luat în considerare cu atenție.

Motorizare – Cu excepția ușii glisante, toate ușile de garaj pot fi motorizate – Confort de durată cu investiție redusă.

Dimensiunile – Acestea reprezintă pasul final crucial în alegerea ușii de garaj.

Tipuri de uși de garaj – În funcție de configurația garajului și de nevoile de spațiu, ușa poate fi cu deschidere verticală sau laterală, fie rulantă, glisantă, batantă, verticală sau secțională deasupra capului.

Ușa de garaj secțională

O ușă de garaj secționalăeste formată din mai multe panouri fixate pe tuburi legate prin balamale. Acest lucru îi permite să alunece de-a lungul unei șine și să fie depozitată chiar sub tavanul garajului. Aceasta este, fără îndoială, cea mai practică soluție de utilizat, mai ales când este motorizată.

Panourile sunt realizate din oțel dublu.Sunt izolate și articulate pentru a facilita mișcarea. Aceste uși de garaj secționale pot urmări limitele deschiderii cât mai aproape posibil și asigură un pasaj complet neobstrucționat. Potrivită pentru toate garajele, este recomandată în special pentru garajele cu deschidere directă pe trotuar. Ușa de garaj secțională este, de asemenea, foarte des aleasă pentru eleganța sa, calitățile excelente de izolare și gama largă de opțiuni care permit personalizarea totală (modele, culori, nuanțe, etc.).

Cu panourile sale din oțel și motorizarea sa integrată, ușa de garaj secțională realizată pe măsură este un produs care oferă atât avantajul unei mai bune izolații, cât și un confort sporit de zi cu zi.

Deoarece ocupă puțin spațiu pe tavan, deschiderea ușii de garaj secționale este o alegere interesantă în comparație cu ușile basculante.

Avantajele ușilor de garaj secționale

  1. Securitate foarte bună
  2. Motorizabilă pentru telecomandă
  3. Excelentă izolare termică și fonică
  4. Aspect estetic de calitate
  5. Utilizarea optimă a garajului
  6. Deschidere 100% neobstrucționată
  7. Poartă batantă integrabilă posibilă.