Produse utile în mediul HoReCa – dispensere pentru prosoapele de hârtie

dispensere prosop Horeca

Dispenserele pentru prosoapele de hârtie sunt apreciate de utilizatorii care doresc să-și păstreze mâinile cât mai curate, dispenserele fiind dispozitive utile și sanitare, folosite cu preponderență în mediul HoReCa.

Poate te întrebi ce este un distribuitor de prosoape de hârtie. Este un distribuitor care conține suluri de hârtie și o distribuie manual sau automat.

Astăzi, un distribuitor comercial pentru prosoape de hârtie este un dispozitiv important de amplasat în baie, iar proprietarii de afaceri ar trebui să investească cu adevărat în așa ceva. În plus, dozatoarele sunt ușor de instalat. Este o chestiune de precizie să te asiguri că dozatorul atârnă corect în locul său.

Uneori poate trece neobservat, dar impactul dispenserelor de hârtie asupra sănătății și igienei ar trebui întotdeauna luat în serios. Acesta este motivul pentru care alegerea tipului potrivit de distribuitor comercial de hârtie necesită o cercetare aprofundată.

Atunci când cumperi un dozator comercial de prosoape, trebuie să decizi caracteristicile sale de bază, să te gândești ce tip de dispozitiv dorești, automat  sau manual. Există câteva diferențe între cele două pe care ar trebui să le iei în considerare.

În general, trebuie să cumperi un dozator comercial convenabil și simplu de utilizat de către clienți – nu uita că ar trebui să fie rezistent și la blocajul de hârtie. Prosoapele irosite din cauza aparatelor defecte vor contribui la creșterea gunoiului.

Economisești bani și timp comandând online distribuitoare de prosoape de hârtie și prosoape de hârtie. De asemenea, poți alege produsele chiar din confortul propriei case și să găsești furnizorul perfect. Alege exact dozatorul pe care îl preferi și dimensiunea de care ai nevoie pentru fiecare locație. Selecția online este enormă și mult mai mare decât cea găsită în majoritatea magazinelor locale.

În magazinul online www.serveteledehartie.ro/81-dispensere-dozatoare poți găsi multe produse utile în mediul HoReCa, inclusiv dispensere prosoape de hârtie și consumabile din hârtie.

Oferta magazinului conține 8 modele de dozatoare profesionale, cu prețuri cuprinse între 60 și 238 lei.

dispenser-prosop-l-one-maxi

Unul dintre cele mai bine cumpărate dispensere este Dispenser Prosop L-One Maxi care are prețul de 131 lei, preț ce nu include TVA. Derularea prosoapelor de hârtie se realizează datorită derulării centrale. Beneficiază de dozare economică, eliberând câte un singur prosopel. Design-ul dispozitivului este funcțional și modern, aparatul fiind ușor de utilizat și de întreținut.

Aceste produse pot deveni indispensabile la serviciu sau în orice afacere . Astfel de produse reprezintă confortul suprem, deoarece o persoană primește întotdeauna un prosop curat care nu necesită îngrijire ulterioară.

Oprirea transmiterii simple a bolilor prin utilizarea produselor de hârtie de unică folosință poate genera doar beneficii, atât pentru angajați cât și pentru clienți.