Pedodonție Suceava în cadrul noului cabinet dentar Crystaldent

crystaldent

Cunoscută și sub denumirea de pedodonție, stomatologia pediatrică este ramura stomatologiei implicate în tratarea dențiției copiilor până la adolescență. Stomatologia pediatrică diferă de stomatologia pentru adulți, deoarece copiii și adolescenții sunt în creștere iar gura lor se schimbă constant. Cu toate acestea, această ramură a stomatologiei se concentrează pe înțelegerea cauzei și pe prevenirea bolilor, echilibrând în același timp cu nevoia de a forma relații de încredere cu pacienții tineri. Mai mult, această formă de stomatologie este axată mai mult pe predarea obiceiurilor sănătoase, adaptarea procedurilor conform nevoilor copiilor și supravegherea sănătății orale pe măsură ce copiii se dezvoltă.

Unul dintre cele mai importante aspecte ale acestui domeniu este de a-i învăța pe copii importanța dinților sănătoși.

Pedodonția se bazează pe o gamă largă de discipline, tehnici, proceduri și abilități. Pedodonții pot ajuta la promovarea igienei orale, astfel încât copiii să crească cu zâmbete mai luminoase și mai sănătoase. Ia în considerare că o sănătate dentară adecvată are implicații semnificative pentru sănătatea emoțională, fizică și generală, iar copiii au nevoie să fie învățați despre modul de îngrijire corect al dinților.

În luna decembrie a acestui an, în Suceava, se va deschide o nouă clinică stomatologică, Crystaldent.

Pe lângă serviciile de diagnostic, profilaxie, odontologie, endodonție, tratamente protetice, chirurgie, parodontologie, implantologie, ortodonție și estetică dentară, echipa de medici specialiști din cadrul acestui cabinet stomatologic Suceava se ocupă și de ramura de pedodonție Suceava, pentru cei mici.

În cadrul acestui serviciu, copiii pot beneficia de :

  • Obturație cu glasionomer dinte temporar
  • Obturație cu componer dinte temporar
  • Sigilare dinte
  • Fluorizare ambele arcade
  • Extracție dinte temporar (anestezie prin infiltrație)
  • Tratament canal radicular dinte temporar

Clinica își propune să fie locul în care orice pacient indiferent că e adult, copil sau o persoană mai în vârstă, să fie primit într-un mediu familiar, armonios, călduros și să fie tratat cum se cuvine.

Medicii specialiști de la Crystaldent știu cum să-l introducă pe copil în lumea îngrijirii orale sănătoase, fără anxietate sau teamă. Istoricul medical al pacientului și orice predispoziții genetice sunt examinate și luate în considerare la crearea unui plan de tratament. Detectarea precoce a problemelor orale va preveni pierderea dinților timpurie și va crea o relație bună între copil și medicul stomatolog.

Noul sediu al clinicii este în Suceava, pe Bdul George Enescu 16f iar programările se pot face telefonic la numerele 0330 404 090, 0754 253 269 sau prin e-mail la contact@crystaldent.ro. Mai multe detalii despre cabinetul stomatologic Crystaldent și despre serviciile sale se pot afla accesând site-ul web www.crystaldent.ro.