O companie de transport cu care poți călători în siguranță

firma transport international pachete persoane colete

Compania HERA TUR este unul dintre operatorii de transport internaţional de persoane a căror ofertă de servicii cuprinde pe lângă activitatea de transport de persoane DOOR-TO-DOOR la adresă, servicii de coletărie, închirieri de autocare şi microbuze din parcul auto al firmei și transport autoturisme pe platformă.

Oferind confort și siguranță, compania ofera tuturor clienților săi servicii impecabile în călătoriile lor.

Echipa HERA TUR este compusă din șoferi profesioniști experimentați în segmentul de transport al persoanelor și al coletelor, cu multe ore de conducere, experiență în condus pe timpul nopții, șoferi care dau dovadă de o permanentă amabilitate față de clienții companiei. Profesionalismul echipei, caracterul inovativ şi personalizat al serviciilor sale fac din HERA TUR un partener de încredere pentru toate rutele pe care le practică spre țări precum: Austria, Belgia & Olanda, Germania, Anglia & Scotia.

La baza întregii lor activități care datează din anul 2002 stau valori precum respectul și siguranța.

Toate mijloacele de transport pe care compania HERA TUR le pune la dispoziția călătorilor săi sunt atent verificate și foarte bine întreținute pentru calitatea, confortul și mai ales siguranța pasagerilor la fiecare cursă efectuată.

În cadrul firmei coletele sunt distribuite corect, cu maximă atenţie, preocuparea pentru timp şi feedback-ul pozitiv fiind una din liniile directoare pe care pune accent managementul firmei.

HERA TUR dispune de o flotă de autovehicule moderne, platforme, microbuze, autocare, remorci pentru transportul bagajelor. Vehiculele beneficiază de facilități precum aer condiționat, scaune reglabile, televizor, etc.

Cu HERA TUR, copiii, adulții si pensionarii călătoresc la cele mai bune prețuri. Astfel, copiii cu vârsta de până la 1 an călătoresc gratuit, cei cu vârsta cuprinsă între 1 și 12 ani primesc o reducere de 50%, grupurile care au minim 9 persoane primesc o reducere de 10%, aceeași reducere primind-o și elevii, studenții și pensionarii.

Rezervarea biletelor se poate face direct pe site-ul companiei, www.heratur.ro. Tot aici găsești prețuri, mai multe detalii despre companie, despre serviciile sale, despre mijloacele de transport deținute, galerie de imagini, rute practicate și informații de contact.

În concluzie, dacă vrei să ai parte de servicii profesionale de transport, confort şi seriozitate la preţuri excepţionale alege HERA TUR!