Noul ansamblu rezidențial „La Stejari Residence” din Suceava poate fi locul pe care să-l numești „acasă”

blocuri-tip-vila-lastejari-residence-1

Îţi doreşti un apartament modern, luminos şi spaţios, finisat cu materiale de calitate? Îl vei găsi în cadrul complexului rezidențial „La Stejari Residence”. Aici, datorită confortului contemporan te vei simţi cu adevărat „acasă”!

Noul ansamblu rezidențial „La Stejari Residence” reprezintă un proiect ambiţios, cu o arhitectură modernă, un proiect născut din dorinţa de a aduce un plus în domeniul rezidenţial din Suceava.

Ansamblul este amplasat pe strada Dumbrăvii, locaţie atent selectată, într-o zonă foarte căutată pentru investiţiile din domeniul imobiliar, fiind în apropierea pădurii.

Complexul îmbină confortul unor locuinţe moderne cu avantajele poziţionării într-o zonă liniştită, verde şi uşor accesibilă.

Ansamblul îşi propune să ofere cumpărătorilor apartamente moderne care să satisfacă toate gusturile şi cerinţele precum şi un raport optim calitate – preţ.

„La Stejari Residence” se remarcă printr-o calitate deosebită a execuției proiectului dar și prin arhitectura acestuia, locația ideală, rafinamentul și performanța.

​Dorința dezvoltatorului, Vivat Construct, este de a oferi clienților săi nu doar locuințe funcționale, confortabile și sigure, ci un loc pe care sa-l poata numi „acasă”.

Ansamblul se desfășoară pe o suprafață de teren de 4.7 Ha, în care sunt construite peste 200 de apartamente de 2 și 3  camere, duplexuri și spații comerciale. Toate acestea vor beneficia de următoarele utilități: apă potabilă, centrală termică proprie pe gaz, canalizare, energie electrică, telefonie, televiziune și internet.

În spatele acestui proiect se află o echipă de profesionişti care au avut grijă să construiască de la A la Z cea mai bună locuinţă pentru tine prin:  alegerea spaţiului perfect, realizarea proiectelor pentru apartamente configurate în funcţie de nevoile fiecăruia, selectarea de materiale de construcţie de calitate şi crearea de spaţii ambientale care să contribuie la starea de confort.

Pentru a asigura un grad maxim de confort, dezvoltatorii complexului de locuințe “La Stejari Residence” pun la dispoziţia cumpărătorilor un număr mare de locuri de parcare pentru autovehiculele lor, supravegheate video 24/ 24 ore.

O locuință în acest ansamblu rezidențial Suceava va fi un cămin pentru întreaga ta familie, un loc în care veți trăi momente unice, de neuitat și în care veți crea amintiri frumoase.

Doreşti mai multe detalii despre proiectul imobiliar „La Stejari Residence” sau doreşti să faci o investiţie imobiliară aici? Vizitează site-ul web www.lastejariresidence.ro pentru mai multe detalii sau contactează dezvoltatorul la unul dintre următoarele numere de telefon: 0747 225 000, 0747 225 001 sau 0747 225 002.

Comments are closed.