Max Family – Apartament de închiriat în regim hotelier Suceava

apartament regim hotelier suceava

Apartamentul Max Family 1 este un apartament care se poate închiria în regim hotelier oricât timp este nevoie și  se află la ieșirea din orașul Suceava într-o zonă rezidențială. Acesta este compus dintr-un dormitor cu pat matrimonial, un living open space cu bucătaria, un loc de servit masa și o baie complet utilată.

apartament de inchiriat regim hotelier suceava

Ca și dotări putem enumera cele 2 TV-uri cu ecran plat și cu canale recepționate prin cablu, mașină de spălat haine, internet gratuit.

Gazdele pun la îndemâna oaspeților acces în grădina proprietății și locuri de parcare gratuită.

În continuare vom expune câteva motive pentru care ai putea să te cazezi în acest apartament și nu într-un hotel.

 

apartament regim hotelier suceava

Există atât de mult spațiu!

Hotelurile sunt optimizate pentru bani. Camerele sunt adesea mici și nu ai aproape niciodată suficient spațiu pentru a te relaxa. Apartamentul Max Family 1 este mult mai spațios,te poți relaxa în voie și te poți bucura de mai multe facilități. Obținerea a mai mult spațiu este un lux destul de decent comparativ cu hotelurile care de cele mai multe ori au prețuri exorbitante. Baia este complet echipată și bucătăria de asemenea cu tot ceea ce ai nevoie. Când a fost ultima dată când ai putut găti într-un hotel?

inchiriez apartament regim hotelier suceava

Terasa

Mai ieftin decât hotelurile

Apartamentul Max Family 1 este mult mai iefin de închiriat decât multe dintre camerele de hotel din oraș iar finisajul și decorul său poate fi asemănător dacă nu chiar mai bun. Poți face economii importante care merită luate în considerare. Nu există un mini bar de care să fii tentat iar faptul că există bucătărie unde poți găti este un plus major. Putând găti pentru tine și pentru ceilalți membri cu care ești în loc să fii forțat să mănânci la un restaurant scump te poate ajuta să păstrezi mai mulți bani în buzunar.

Mai multă intimitate

Unii oameni iau în serios confidențialitatea și nu le place faptul că trebuie să treacă pe lângă o recepție de fiecare dată când merg în camera lor. La Max Family 1 vei primi cheia și nu vei mai fi deloc deranjat. Nimeni nu se uită la tine în momentul în care ieși sau la ce oră intri și astfel ai libertatea de a profita la maximum de intimitatea oferită.

Existența frigiderului

Cu siguranță faci parte din categoria oamenilor care au nevoie de mai mult spațiu în frigider pentru anumite băuturi sau alimente pe care le cumperi după ce te cazezi. În cazul unui hotel spațiul liber din minibar este inexistent. Cazându-te în acest apartament în regim hotelier ai posibilitatea de a cumpăra de toate, deoarece ai unde să le pui la rece.

Acestea sunt doar câteva motive destul de convingătoare pentru care ai putea să te cazezi aici și nu la un hotel. Ține întotdeauna cont de ele atunci când ajungi în orașul Suceava și ai nevoie de un loc în care să poți înnopta una sau mai multe nopți. Întreaga galerie de imagini a apartamentului o găsești pe pagina web www.maxfamily.ro