Îţi recomandăm o albire profesională a dinţilor înainte de ziua nunţii

Îţi recomandăm o albire profesională a dinţilor înainte de ziua nunţii

Ziua nunţii tale se apropie cu repeziciune şi încă mai ai o mulţime de lucruri de rezolvat? Poate că nici nu ţi-a trecut prin minte o albire profesională a dinţilor cu laser, însă este foarte important de avut în vedere inclusiv acest aspect, pentru ca fotografiile din ziua nunţii să iasă impecabil şi tu să poţi râde „cu toată gura„.

Dinţii curaţi şi sănătoşi sunt o importantă carte de vizită pentru fiecare persoană, contribuind la încrederea în sine şi stimulând mai des zâmbetele largi. Tehnica şi tehnologia disponibilă astăzi în clinicile şi cabinetele stomatologice este foarte avansată, astfel încât există numeroase soluţii pentru diverse probleme ce ţin de ortodonţie, implantologie sau de estetică.

Internet-ul este plin de soluţii miraculoase pentru albire, de la pastă de dinţi, benzi sau diverse aparate, care pot avea un impact mai mic sau mai mare în funcţie de persoană, dar totuşi riscul este destul de ridicat să încerci aceste tratamente fără a consulta un medic stomatolog.

Într-un cabinet specializat de stomatologie din Bacău, albirea dinţilor cu laser este cea mai nouă şi avansată tehnică de albire, cu rezultate îmbucurătoare şi fără a afecta smalţul dinţilor.

Ce înseamnă albirea dinților cu laser?

Albirea dinţilor utilizând tehnica cu laser este o modalitate sigură și eficientă de a îndepărta petele care îți pot face zâmbetul să nu fie chiar cum trebuie. Petele de pe dinți pot fi rezultatul lucrurilor cotidiene precum anumite alimente sau băuturi, dar și al medicamentelor, îmbătrânirii, igienei bucale proaste sau pur și simplu a factorilor genetici. Atunci când un dentist supraveghează procedura, albirea dinților cu laser este o modalitate sigură de a îndepărta aceste pete fără a deteriora gingiile sau dinții. Zâmbetul tău se va lumina cu șapte nuanțe în doar 30 de minute sau până la 12 nuanțe într-o oră.

Beneficiile laserului în estetica dinţilor

Există multiple avantaje în utilizarea albirii dinților cu laser, spre deosebire de alte proceduri de îndepărtare a petelor. Albirea este o procedură eficientă care îndepărtează petele de peste tot, nu doar de pe suprafața dinților. Albirea dinţilor cu laser este, de asemenea, mult mai rapidă; vei observa rezultate vizibile într-o singură sesiune. Mai mult decât atât, acest proces este mai puțin dăunător. Nu necesită echipamente sau dispozitive care pot irita gingiile și nu există efecte secundare. Laserul înlocuiește produsele abrazive de albire care deteriorează adesea smalțul dinților. Cel mai important este faptul că rezultatele sunt de lungă durată.

Când trebuie să te gândeşti la albirea dinţilor?

Persoanele cu cele mai multe tipuri de pete sunt candidații excelenți pentru a obține dinți mai strălucitori. Desigur, cantitatea exactă de albire pe care o poți obține va depinde de tipul de pete pe care le ai. Medicul dentist te poate ajuta să determini dacă ești un candidat bun pentru această procedură.

De ce să alegi varianta stomatologică cu laser

Pe lângă faptul că este o modalitate sigură și eficientă de a-ți lumina zâmbetul, albirea dinților cu laser este singura procedură la cabinet care este special formulată pentru a evita sensibilitatea. Pe lângă luminozitatea dinților, ajută la îndepărtarea plăcii dentare împreună cu petele – placa poate slăbi smalțul dinților în timp. Dacă vrei ca zâmbetul tău să pară mai alb și mai sănătos, albirea dinților cu laser este alegerea potrivită pentru tine.