Hotel Bohemia, un hotel care se distinge prin stilul sau elegant si frumos

Bacaul, orasul din centrul Moldovei, este un cunoscut oras al Romaniei, pentru pozitionarea, marimea si pentru obiectivele sale turistice. Una dinte unitatile de cazare cele mai populare si mai frecventate din oras, apreciata in orice sezon, este Hotel Bohemia, un hotel  de trei stele, amplasat pe strada Gheorghe Donici, in apropierea garii.

Hotel Bohemia se impune printr-o arhitectura impresionanta, clasica, usor misterioasa chiar, iar structura sa a fost gandita sa satisfaca cat mai bine cerintele oaspetilor sai. Hotelul a fost creat pentru a oferi caldura, liniste, confort si intimitate celor care ii trec pragul.

Unitatea ofera clientilor sai un prilej de relaxare in 25 de camere care exceleaza prin curatenie. Incaperile sunt dotate conform celor mai exigente standarde din domeniul hotelier, cu internet wireless, aer conditionat, telefon in camera, cosmetice, minibar, tv prin cablu si uscator de par.  Atat interiorul cat si exteriorul hotelului se disting prin stilul lor elegant si frumos.

Hotelul este alegerea perfecta de cazare Bacau daca doresti cele mai bune servicii intr-un loc unde ai bucuria de a te simti ca acasa, alaturi de un personal care este mereu cu zambetul pe buze si care va avea grija sa nu iti lipseasca ceva.

Indiferent de obiectivul vizitei oaspetilor, indiferent ca este vorba de o intalnire de afaceri, o oprire de o noapte sau mai multe sau pur si simplu pentru o vizita a orasului si a imprejurimilor, asteptarile acestora nu vor fi inselate.

Pretul pentru o noapte de cazare aici, fie intr-o camera dubla standard cu pat matrimonial sau fie intr-o camera twin cu 2 paturi, este de 195 lei pentru 2 persoane si 165 lei pentru o singura persoana. In pretul acesta este inclus si micul dejun, care se poate servi in restaurantul hotelului, intre orele 7:00 – 10:00, reprezentat de catre un bufet suedez cu produse variate, gustoase si delicioase.

Check-in-ul se poate face incepand cu ora 14:00, iar check-out-ul se poate face pana in ora 12:00.

O sala de conferinte este pusa la dispozitia celor interesati, cu o capacitate de 25 de locuri, fiind dotata corespunzator cu toate cele necesare pentru desfasurarea activitatilor specifice. Principalele sale dotari sunt: videoproiector, ecran de proiectie, sistem de sonorizare, internet wireless, tabla alba, aer conditionat, lumina naturala, etc.

Nu ezita sa suni la numerele de telefon 0234 516 008 sau 0787 531 631, sau sa accesezi pagina web www.hotelbohemia.ro pentru a afla toate informatiile dorite si pentru a face rezervari.