CriscamVideo – Filmări de nuntă pline de zâmbete și emoție

filmare la nunta Suceava

Ziua nunții poate fi cea mai frumoasă zi din viața voastră, deoarece este ziua în care porniți amândoi pe același drum, un drum comun. Din această cauză este foarte important să alegeți cu atenție oamenii care vă vor ajuta să organizați marele eveniment, din această echipă făcând parte și videograful sau videografii de nuntă.

Cameramanul este una dintre persoanele care poate crea amintirile voastre. Sunt multe detalii de care trebuie să țineți cont.

Portofoliul video este lucrul care vă ajută să încadrați videograful în categoria calitate. Trebuie să știți că un cameraman de calitate are alte prețuri față de unul obișnuit. La acest capitol trebui să fiți destul de atenți pentru a nu exista neînțelegeri legate de costurile serviciilor video sau alte servicii prestate. Tot ceea ce stabiliți trebuie să fie cuprins într-un contract unde sunt specificate clar serviciile și prețurile aferente acestora.

Pentru serviciile de filmare la nuntă recomandăm o echipă de videografi de încredere, CriscamVideo Suceava.

CriscamVideo pune în slujba mirilor experiența dobândită în televiziune, peste 15 ani lucrați în domeniul audio/ video/ foto unde au filmat și editat emisiuni de divertisment și folclor, videoclipuri muzicale sau filme documentare. Pasiunea pentru sunet și imagine este un alt factor motivant al celor de la Criscam de a crea imagini de calitate care să rămână în memoria mirilor multă vreme.

În portofoliul firmei expus pe site-ul web www.criscamvideo.ro se poate observa calitatea filmărilor și simțul artistic al videografului. Acolo sunt prezentate doar o mică parte din lucrările echipei, pline de zâmbete, bucurie, emoție, situații comice, elemente filmate și editate îngrijit și elegant.

criscamvideo

CriscamVideo pune la intervenția mirilor 3 pachete video de bază Bronz, Silver și Gold.

Pachetul Bronz include filmarea din ziua nunții în format Full HD cu o cameră DSLR, dronă și ședința video „Trash the dress”.

Pachetul Silver include o ședință video „Save the date”, o ședință video „Trash the dress”, filmarea din ziua nunții cu o macara și 2 camere, videoproiecție în sală, vizionarea videoclipului înainte de valsul miresei și rularea pe tot parcursul evenimentului a pozelor realizate în ziua nunții.

Pachetul Gold include o ședință video „Save the date”, o ședință video „Trash the dress”, filmarea din ziua nunții cu macara și 3-4 camere și dronă, videoproiecție în sală a evenimentului pe panou profesional, mixarea evenimentului live cu mixer profesional Roland, vizionarea videoclipului înainte de valsul miresei, transmisiune live de la furatul miresei, trasmisiune live a evenimentului începând cu ora 22.00 pe site-ul www.criscamvideo.ro.