Bogdan Bleancă – DJ-ul tău de nuntă din Suceava

Cu siguranță la petrecerea nunții tale vrei să stai mereu pe ringul de dans și să te bucuri de fiecare bătaie a muzicii. Pentru acest lucru ai nevoie de cineva care să poată îmbina perfect melodiile, cineva care să contribuie la o noapte uimitoare pe tot parcursul petrecerii.

Un DJ este cea mai indicată persoană care să întrețină atmosfera la orice eveniment. Atunci când ai un număr mare de invitați trebuie să te asiguri că divertismentul este în mâinile unui profesionist, unei persoane de încredere, care să poată anima atmosfera.

Un DJ de evenimente nu trebuie să fie doar priceput. El trebuie să fie amabil, pasionat, un bun ascultător și să anticipeze dorințele invitaților în materie de muzică.

Un DJ de nuntă va asculta îndeaproape dorințele mirilor și va încerca să-și îndeplinească responsabilitățile cât mai bine pentru ca evenimentul la care participă să rămână unul memorabil.

DJ-ul ar trebui să ajungă la locul unde se desfășoară nunta cu cel puțin câteva ore înainte ca petrecerea să înceapă pentru a descărca echipamentele, pentru a configura și testa sistemul de sunet, pentru a stabili nivelurile de sunet, pentru a verifica microfoanele și pentru a poziționa boxele astfel încât acustica să fie una impecabilă.

Un DJ de nuntă potrivit din Suceava este Bogdan Bleancă care poate crea o atmosferă și un show incendiar. El poate participa în calitate de DJ la orice tip de eveniment, indiferent că e vorba de nunți, botezuri, aniversări, evenimente private, etc.

Bogdan mixează în Suceava de foarte mulți ani și are în portofoliul său zeci de clienți mulțumiți. Mixează constant în localuri și cluburi de succes din Suceava cum ar fi BlackRock Events, Civica Pool și multe altele.

Bogdan Bleancă poate fi contractat și pentru contracte de lungă durată cu posibilitatea de negociere a unui preț convenabil.

Numărul de telefon la care poate fi contactat acest DJ Suceava pentru colaborări de succes este 0751 690 738.