Avantajele tâmplăriei din aluminiu cu geam termopan

tamplarie aluminiu suceava

Ferestrele și ușile din aluminiu sunt din ce în ce mai utilizate în clădirile actuale. O verificare vizuală minimă este suficientă pentru a realiza că tâmplăria din aluminiu este una dintre soluțiile preferate în toate tipurile de case.

Ferestrele și ușile din aluminiu sunt foarte rezistente la toți agenții agresivi externi la care sunt expuse. Aproape ai putea spune că acestea sunt veșnice.

Pe lângă faptul că durează mulți ani, tâmplăria din aluminiu va rămâne în stare perfectă de îndată ce vei avea grijă de ea, prin simpla curățare cu apă și detergent. Acest material încorporează un strat care protejează tâmplăria împotriva oxidării sau expunerii la lumina soarelui.

Spre deosebire de lemn, are un strat natural de oxid de protecție care evită vopsirea frecventă.

Aluminiul este un metal foarte rezistent la șocuri și, în general, profilele sale sunt destul de înguste, crescând astfel cantitatea de lumină care intră prin fereastră.

Prețul scăzut al tâmplăriei este unul dintre punctele forte ale acestui material. Aluminiul tradițional este mai ieftin, deoarece necesită o investiție minimă pentru fabricare, spre deosebire de alte materiale.

Aluminiul este reciclabil. Probabil aceasta este o afirmație puternică care te poate surprinde. Este normal să asociezi îngrijirea mediului cu utilizarea materialelor naturale, cum ar fi lemnul. Cu toate acestea, trebuie să știi că aluminiul este 100% reciclabil, printr-un proces scăzut de poluare și economic. Prin urmare, aproximativ 80% din tâmplăria din aluminiu utilizată este reciclată.

În plus, etanșeitatea sa este esențială pentru economisirea energiei. Instalarea ferestrelor și ușilor din aluminiu nu numai că micșorează valoarea facturii la electricitate și gaze, ci reduce și nivelul de poluare a aerului. Tâmplăria din aluminiu prezintă izolație termică și acustică care crește confortul familiei tale.

tamplarie aluminiu termopane suceava

Aluminiul este un material greu inflamabil, o calitate extrem de dorită pentru siguranța la incendiu a casei.

Tâmplăria din aluminiu are maleabilitate și adaptabilitate incredibilă. Această caracteristică îi permite să se adapteze la orice nevoie funcțională sau la alte condiții. De asemenea, versatilitatea estetică, varietatea de finisaje, texturi și culori, o fac să fie perfectă indiferent de stilul  decorativ.

Disponibilitatea sa, multiplele forme, culori și prețul redus, împreună cu tradiția în utilizarea aluminiului stau la baza preferințelor multor români.

Ferestrele din aluminiu permit orice tip de grosime a sticlei, putând astfel să ofere izolație termică și acustică adecvată nevoilor fiecărei locuințe sau spații.

Există companii care se dedică pur și exclusiv comercializării tâmplăriei din aluminiu și care sfătuiesc clientul din punct de vedere al decorării interioare să aleagă cea mai bună soluție, nu doar din punct de vedere funcțional, ci și din punct de vedere estetic.

O astfel de companie este INA Ferestre din Suceava care pune accent pe comercializarea de produse de înaltă calitate dar și pe consilierea clienților pentru ca aceștia să facă cele mai inspirate alegeri.

tamplarie aluminiu interior/exterior

Mai multe detalii despre tâmplăria din aluminiu comercializată de INA Ferestre și despre compania în sine poți afla accesând site-ul web www.inaferestre.ro/tamplarie-aluminiu/