Avantajele de a te caza in unul dintre apartamentele vilei Moldavia Class din Slanic Moldova

Vila Moldavia Class este un reper important pentru turistii care aleg statiunea Slanic Moldova, fiind o unitate de cazare eleganta si distincta, localizata aproape de centrul statiunii si la 700 de metri de Partia Nemira. Vila se evidentiaza prin standardele inalte ale serviciilor oferite si prin ospitalitate. Cazandu-te in unul dintre apartamentele vilei, vei avea parte de dotari excelente. Pensiunea detine 4 stele si ofera clientilor sai confort, relaxare si multe clipe placute.

Unitatea are un efectiv de cazare de 6 apartamente, asezate cate doua pe etaj, apartamente foarte spatioase, de 65 mp fiecare. Ambianta apartamentelor este una eleganta si confortabila, creata pentru a raspunde oricaror dorinte. Camerele asigura un cadru intim si cochet si totodata redau confortul si caldura caminului tau. Echipate modern, sunt dotate cu pat matrimonial si au acces la balcon, care poate fi folosit si ca spatiu pentru fumat, bucataria este echipata complet, baile sunt moderne, exista chiar si un loc special pentru luat masa  iar livingul detine o canapea extensibila, toate acestea creand astfel premisele ideale ale unui sejur eficient si extrem de reconfortant.

 

Cateva dintre avantajele de a te caza in unul dintre apartamentele Vilei Moldavia Class pot fi:

-un apartament ofera sentimentul de acasa. Acest lucru se datoreaza faptului ca acesta este spatios si este cea mai buna varianta pentru a ramane pe perioade lungi de timp.

– utilizarea obisnuita a articolelor de uz casnic este un alt lucru important pe care un apartament il ofera. Un lucru unic pe care aceste locuri de cazare il detin este bucataria. Daca esti obosit si nu ai timp sa iesi in oras pentru a lua masa, poti pregati propriile specialitati in bucataria bine echipata.

– apartamentul ofera un grad mare de independenta si de intimitate.

– te poti relaxa la spa sau in jacuzzi, ambele fiind puse la dispozitia turistilor.

– in spatele unitatii este amenajata o zona perfecta pentru relaxare care include un spatiu de joaca pentru copii, un foisor acoperit, un loc pentru gratar si un balansoar.

Astfel, apartamentele vilei sunt cele mai potrivite pentru cazare Slanic Moldova din cauza facilitatilor de inalte standarde si a conditiilor de viata sigure pentru locuit o perioada mai scurta sau mai lunga de timp.